Gürpınar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02128551180
WEB http://gurpinarimkbeml.meb.k12.tr
Adres : Adnan Kahveci Mah. Sayaca Cad. No 8 Beylikdüzü/İSTANBUL
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda ; Öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak, Öğrenciye, Atatürk ilkelerine ve inkılaplarına.T.C. Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini kazandırmak. Öğrencinin milli kültür değerlerini tanımasını, takdir etmesini, çevrede benimsemesini ve kazanmasını sağlamak, Öğrenciyi toplum içersindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
MİSYON : Kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, Kendine güvenen, Yaratıcı düşünebilen, Gelişime ve değişime açık, İleriye yönelik olumlu hedefleri olan, Kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, Başkalarının yaşam haklarına saygılı, Ülkesini ve milletini seven mutlu bireyler yetiştirebilmek
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 3
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli :
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler :
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :